12 Geselecteerde sekstips met Cosmo

Plots zei hij dat je een beetje klein nodig hebt, we zien je handen in de voorzakken van je man en we beginnen zijn penis te strelen, het materiaal te strelen en te doen alsof ze zijn en waar.

2. Alleen zonder handen!

Code met hem massagesessie zonder handen: ga langzaam in een warme kamer en houd je handen achter je rug of op de naden, begin in je borst te wrijven, gezicht, het besteedt eraan. Wanneer hij zich wijdt, begin je je borst over de pik te onderbreken.

3. Harten vechten in eenheid

Voel je beter, stem af op een hartritmepartner. Leg je hand op zijn borst en laat hem hetzelfde doen. U bent gemakkelijk gesynchroniseerd. Probeer het te doen tijdens liefde. Omdat de hartslag duur is tijdens een orgasme, zul je elkaar ongelooflijk beginnen.

4. Nog luider!

Als je enthousiast bent, kun je het niet uitdrukken. Laat jezelf doen wat je wilt: schreeuw, lach, schreeuw zijn naam. Als je je schaamt, onthoud dan gewoon wat je voor hem doet. Hoe openlijker het uw plezier uitdrukt, hoe meer het voelt. Bonus: je orgasme zal helderder zijn.

5. Wijd verspreid

Sluit je ogen niet tijdens seks. Het is een geweldige manier om je emotionele combinatie te voelen. Probeer te kussen met open ogen; Kijk tijdens het voorspel. Leer geleidelijk hoe u het oog van een orgasme kunt sluiten. Gevoelens zullen uniek zijn!

6. Hotdog

Ga zitten om met één hand te werken om lateraal te werken en aan te spannen. Houd je hand alsof ze een sandwich was bij een hotdog. Begin met het kussen van een deel van de penis die open blijft, en geef je tegelijkertijd alsof je het probeert te verwarmen. Palm heeft een warme ademhaling en het zal hem een ​​echt warme indruk geven! Hij gebruikte zorgvuldig flexibele eieren.

7. Pest

In de pose van de rijder kantelen ze achteruit, niet over hem (houd je benen om evenwicht te krijgen). Zal een prachtig uitzicht op de rug openen.

acht. Magische kracht kussen

Geef me elke dag een passie voor 10 seconden kus. Veel koppels gebruiken nog steeds liefde, maar ze stoppen niet meer. En er is zo mooi en intiem iets tevergeefs! En een geweldige manier om je passie te behouden dat dapoxetine je relatie niet laat platonisch worden.

9. Stoney naakt voor jezelf

U hoeft geen model te zijn waar u in bed van kunt genieten. Wijd vijf minuten per dag om https://libido-verhogen.com/hoe-het-libido-te-verhogen-5-effectieve-technieken/ zich volledig uit te kleden en in volle hoogte te staan ​​voor de spiegel. Focus op wat je leuk vindt in je lichaam. Je kunt muziek opnemen en dansen met reflectie.

Als je gewend bent aan je unieke foto, zul je veel vertrouwen in jezelf hebben. En dit zal zeker invloed hebben op de beste manier tot je intieme leven en twee keer de attracties die je vriend ervaart.

10. Langzaam en heet

Om je partner te verrassen en je indrukken te diversifiëren, probeer je alles te doen wat je altijd in bed doet, alleen op een gewone. Je hebt tijd om op golf te stemmen. En langere indrukken zullen leiden tot de sterkste ontslag.

elf. Orgasme – voor het hele lichaam

Gebruik ademhaling om uw orgasme te regelen. Bij elke uitademing stel je voor dat je het plezier van het hele lichaam duwt, dat de gelukzaligheid van de bovenkant van de vingertoppen op de benen stroomt en zich niet beperkt tot het onderste taille -gebied.

12. Vork!

Vergeet om apparaten te gebruiken voor een romantisch diner voor twee. U zult uw handen moeten voeden. Het is grappig en sensueel! En als dessert, geef hem zelf.

Join The Discussion

Compare listings

Compare